MBabovic

Zar nikada nećete odrasti mali nevaljalci…?  

Dobro jutro Beograde I ostali klubovi, pozdravlja vas vaš Milosav Babović!
Posle duge I teške zime došlo je dugo očekivano proleće I početak bejzbol sezone u Srbiji.
Posle vrlo uzbudljivog prelaznog roka, premetačine, preletačine, otimačine I ponekog treninga došlo je vreme da se vidi ko je šta uradio I ko će ove sezone nositi opanke a ko reebok patike.
Prvu zvaničnu utakmicu 2010. kako I dolikuje odigrao je zvanični sampion BK Vojvode protiv uvek neugodne Vojvodine.
U vreme održavanja utakmice organizovana je I bejzbol klinika za sudije I zapisničare ali je odziv pacijenata bio znatno slabiji od očekivanog.
Proleće kao I svako drugo za nas simpatizere bejzbola. Neravan teren – tu, promenljivo vreme – tu, fanatici zeljni igre – tu, palice – tu, Bora na shortu – tu, sudije – tu. Sve je spremno za utakmicu!
Ono što nas je sve zabrinulo je da je od Duleta Milovanovica ostala samo senka. Čovek je prepolovio svoju kilažu temeljnom promenom ishrane, jakim treninzima i aktivnim druženjem sa našim Stefom koji mu očigledno svakodnevno jede džigericu. Sve u svemu drago nam je da terapija deluje.
Vojvodina se pojavila u punom sastavu, nikad ih nije bilo više na gostovanju u Beogradu a Vojvode su sve što ima više od 90 kg ostavile na klupi.
Voleo bih da kažem da je veliku subotu krasila lepršava igra puna dopadljivih poteza ali ZAISTA nije bilo tako. Pobedio je tim koji je napravio manje grešaka. Kao što stara samurajska poslovica kaze : STATISTIKA NAŠA DIKA, ŠTA GOD POŽELIM ONA NASLIKA. Sam rezultat 16- 6 za Vojvode bi mogao da zavara i prikaže nase momke u blistavom sjaju ali činjenica je i to da su Vojvode imale samo 4 hita a da su poene uzimali uglavnom na greške protivnika i divljinu njihovog pičera ( za kojeg je Berec majstor kontrole ).
Pohvalno je to da su Vojvode utamicu počele u kombinovanom sastavu, sa Bogdanovićem na brdu koji se veoma lepo pokazao i stavio treneru do znanja da se na njega može računati i na daleko ozbiljnijim utakmicama. Berecova ruka na kečingu je zdrava, Dacha se i dalje kupa na izvoru mladosti tako da mislim da igra u odbrani neće biti razlog za brigu ove sezone ali zato u fazi napada…..Majko Božija….Četiri hita protiv Vojvodine….Trčanje po bazama na kome bi i mapetovci pozavideli. Da li je u pitanju manjak koncetracije ili sive moždane mase ostaje da se utvrdi ali osim ako ove sezone ne tipujemo na rezultat 0-0 u svakoj utakmici ima još dosta da se radi.
Kao i uvek do sada početak sezone je takav kakav je, ima mesta za napredak, ocigledno je da momci dugo nisu radili sa loptom a još duže sa palicom. Sada je sve na Momčilu da uklopi kockice u jednu uspešnu i sinhronizovanu celinu. Sledećeg vikenda nam stiže Karlovac kojima dugujemo mnogo od prošlogodišnjih poraza (Makijevu i Kizinu krv i zglobove da i ne spominjemo).
Usnuli zmaj se budi, gladan je pobeda i zato svi na Adu,svi za Vojvode! Put do titule je dugačak i tezak poput puta do Splita preko Romanije ali se u društvu uvek lepše putuje. Napred Vojvode!!!

13 Responses to “Zar nikada nećete odrasti mali nevaljalci…?”

  1. #33 says:

    Priceless.

  2. DukeDuck says:

    Mnogo sam pohvala dobio al pazite da me ne pokvarite :-))))
    Jer neko donosi DOMACU na sledecu trekmu ????

  3. bokac says:

    hahahahhaha
    e a sto se tice domace ako upravni odbor odobri…..mislim da mozemo nesto srediti 🙂

  4. Maki says:

    Imam ja doooooooobru domacu crnogorsku lozu,ali cemo piti posle tekme,tj. pobede! 😀

  5. DukeDuck says:

    Momci postoji veliko pitanje da li sam na tekmi u Subotu i Nedelju
    Para sto zivot znaci ne pita kada je tekma vec ROKOVI ROKOVI
    Na poslu mi jure i sabijaju ali cu da zaginem za vikend :-((

  6. bokac says:

    nemaj brige dacho tu sam ja :))))))))))))

  7. #7 says:

    Nedelja: Bokac P Berec C
    Sabijamo 😉

  8. admin says:

    bolje : Bokac uze Perec pa na Clupu… 🙂

  9. bokac says:

    ti i ja Berec…..kao mnogo puta do sad, mada uvek ostaje opcija Berec P spasić C
    Provereni recept za karlovac 🙂

  10. Maki says:

    A Bobiska kao da ne postoji?

  11. Maki says:

    Ideeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmoooooooooooooooooooooooooo zmajeviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! 😀

  12. bokac says:

    Bobiska baca drugu,treba nam jedna sigurna pobeda a mi sta uradimo u prvoj uradili smo. Ma predace se oni,znaju oni da ne mogu protiv devet ljutih zmajeva 😉

  13. Maki says:

    Super! 😀

Leave a Reply