MBabovic

Padaju,padaju sa neba bele zvezde  

Kao što je Batić svojevremeno čestitao Srbiji samostalnost posle otcepljenja Crne gore i ja Vojvodama čestitam vraćanje korenima.
Neka ste izgubili titulu momci, ako treba i kup izgubite ali će vam barem obraz ostati!!!
Kada igraš onim čime imaš a to su srce i duša nije šteta izgubiti.
Zar Momčilo sa šakom igrača na megdan Beogradu? Pa gde ste sada Vojvode? Gde? Gde su sada nade Zemuna u koje smo ulagali vreme,strpljenje i ko zna šta još???? Preplivali su Dunav!!!! A Vi se momci znojite i krvarite po onoj livadi za ništa. Mi odosmo u svilene dresove a koga boli uvo šta na njima piše. Pljes,pljes…. (iz pozadine se čuje)
Gaji guju u nedrima, gaji….. Kako ste se Vojvodama smeli zvati,zar se istorija opet ponavlja???? PRELETAČI!!!! Pa promenili ste više uloga nego Bata Živojinović!
Svaka čast. A ako ne znate šta je ČAST prelistajte Vujakliju.
Moma na šortu, Biceps na prvoj…… Pa zar je to sve sto je ostalo. Bravo Momo, bravo Biceps tako i teba, mi igramo do kraja pa šta bude, mi ne bezimo kada je gusto. Ali mi smo mi a oni su očigledno samo oni!!!! Ja veću uvredu nemam. Žao mi je što sam mastilo trošio na njih.
Postojale su Vojvode i pre vas zar mislite da će vaš odlazak nešto promeniti. Može li leptir krilima tajfun izazvati…..Verujte mi ne može. Sitni ste vi za NAS!!! Titula ko titula dođe i ode ali mi uvek ostajemo.
Ajmo sada dragi čitaoci da glasamo za hit sezone. Predlozi su:
1 Ajdemo za Beograd jer tamo ima sve
2 Put putuje moj jaran putujem i ja
3 Odlaziš, odlaziš rušiš mi sne
4 A sad adio
5 Jer ja Sam skitnica, Ne drži me mesto
6 A kleo se kleo da me je voleo
Zar ste zaboravili Braću Laliće, Galeta, Tobija, Acu 00, Đuru, malog Dacu, malog Borisa ( pozdravljamo ga i želimo mu lako vreme u mardelju)…… Pa oni su pisali ime tima a ne vi. Nikada im nećete biti ni do kolena jer to Božije čudo nad čudima SRCE neće da se primi u vašim grudima!!!!
Ima još Vojvoda, ima nas i previše, znamo mi kad smo potrebni jer smo rasli i srasli zajedno. I imali smo gomilu poraza gazio nas je Beograd i sa 20 razlike i nek nas gazi opet i dalje ćemo biti naši a vi ćete zauvek biti njihovi! A njih mi je žao jer su se sa vama baš usrećili. Nekad je i Beograd imao kriterijume ali šta sad. Utabale Kukoleče i Hemija stazu pa je lakše ići nema šta…..
Iskreno baš mi je drago što se ovo desilo. Pa neka se vidi ko je ko. Što ne pređoste u Dogse ime bi vam bolje stajalo!
Hvalio sam vas i imam pravo da pricam i pišem ovako.
Ma neka ide život koga je briga šta će drugi reći….
A sa druge strane želim da istaknem jednu veličinu, nekoga ko je vama suprotan.
Milisav Babović želi srećan odlazak u penziju Danijelu Dači Kozjaku! Mnogi bi trebalo da ustanu kad čuju to ime. Vodio je ovaj tim, pičkarao ga kad god je mogao, ali bio je VOJVODA. Do kraja. SVAKA ČAST DAČO. Tebe je vredelo gledati. Igrao si srcem i tom rukom koju ne znam gde si kupio. Da si nam trebao trebao si ali ti imaš pravo da odeš kada god poželiš jer si bio tu kad je bilo zajebano. U stvari ti si uvek i bio tu. A što se zvezdica tiče uvek si bio u pravu. Lično mislim da još nisi rekao svoju zadnju reč ali videćemo.
Bilo šta bilo, ode jedan dođu dva, mali su ljudi prolazni i neprimetni a Vojvode ostaju. Mi smo tu , Babović je uz vas momci, idemo u kup pa šta bude. Igrajte rasterećeno jer obo što drugi hoće ne mogu vam oduzeti. Zvezde neka zvezduju i hvale se da su najbolji u bejzbolu u Srbiji ( ako je to jedino što imaju) a mi ćemo dalje bez njih i znam da će nam biti lepše. Ako ništa drugo imaćemo više sendviča!

6 Responses to “Padaju,padaju sa neba bele zvezde”

  1. Vojvode '96-'10 says:

    #11 forever!

  2. #7 says:

    Krasno!!

  3. Ciki says:

    Najjaci je Milisav! Steta sto cesce ne pise..Takav talenat i duhovitost za pisanje se retko vidjaju – bez sale!
    Voleo bi da ga upoznam…cekam sledeci text sa nestrpljenjem!
    C.

  4. BG*96-13 says:

    Milisave, preći ćeš i ti u Beograd (filijalu Spartanaca) 😉

  5. bokac says:

    jebo te nema me mesec dana i sve se zagovna…..c,c,c,

  6. Maki says:

    Sta da se radi Bokacho!!! 😀

Leave a Reply