Vesti

Skupile se Vojvode  

U Beogradskoj areni održan je godišnji sastanak igrača i simpatizera kluba. U čelu okruglog stola su sedeli, predsednik kluba, Momčilo Kojić i sportski direktor, Borivoje Jeremić.

Sastanak je otvorio Jeremić novogodisnjim cestitkama i ostrim tonom ocenjujući predhodnu sezonu kao jednu od losijih u slavnoj istoriji kluba. Pozvao je igrače na ozbiljnost prilikom ispunjavanja obaveza prema klubu i predao reč šefu Kojiću.

Kojić je naglasio važnost rada sa mlađim kategorijama i izgradnji novih generacija igrača koje će uspešno braniti boje kluba i u budućnosti. Predstavio je okupljenima novog šefa seniorskog pogona BK Vojvode, bivšeg saigrača, Predraga Kukoleču, čiji je dres sa, sada povučenim, brojem 45 visi u Hall of Fame-u bejzbol kluba Vojvode iz Zemuna. Kojić će uz pomoćnika Tankosića voditi kadetski tim.

Predrag je izneo svoj plan treninga za narednu sezonu. Predočio pojačan rad na fizičkoj spremi igrača i najavio početak treninga 01.februara. Treninizi će se održavati u sali Beogradske Arene, ponedeljkom, sredom i petkom od 19h. Budite u toku idite na facebook stranicu Vojvoda.

Leave a Reply