MBabovic

FENJER I DALJE SIJA U ZEMUNU  

I jos dva poraza na racun Zemunaca, pa ovo vec postaje navika. Ovoga puta nasi momci su kasirani ( citaj pocisceni sa terena ) i to ni manje ni vise nego od hrvata. Da je bolelo – bolelo je. Vojvode su se pojavile pune nade da mogu da se odupru Varazdinu u najacem sastavu ali to se nije dogodilo.Prva utakmica je zavrsena rezultatom 11-1 a druga 12-0.

Na putu do Varazdina na batajnickom drumu Vojvode su na prevaru povezle Nemanju Vidica koji  je stopirao za Beograd ( glupi fudbaler spalio lamelu na svom BMW-u ), da bi  zbog nedostatka igraca isti bio postavljen na shorta. Ne bas idealno resenje, ispostavilo se. U prvoj utakmici nasi momci su pruzili solidan otpor, mladi Bogdanovic i uvek neugodni Jeremic zajedno sa svojom odbranom drzali su utakmicu pod kontrolom koliko je to bilo moguce.

Problem je bio napad. Na palici Vojvode nisu mnogo pokazale,doduse sudija je bio iz programa Hrvatske vlade AKO SAM SLEP NISAM RAZLICIT, ali i to je deo gostovanja. Dok je Vindija u svakoj izmeni uzimala po poen – dva Vojvode su ostale zakucane na tom jednom koji je postigao Piriliznji na PB. I tako se doslo do konacnih 11-1.

Posle vecernjeg izlaska koji je izazvao veliku paznju lokalnih paparaca Vojvode su spremnije nego ikada izasle na teren u nedelju. A onda se desila katastrofa.Pala je i prva zrtva u ovom okrsaju. Neposredno pred sam mec propast je zadesila najbolju i najlepsu medju nama.Pod pritiskom prva je pukla palica sa brojem 21. Taj udarac je bio prejak cak i za nase momke .Tacnije bio je toliko jak da je nas startni picer Berec treci strajk uspeo da baci tek pri rezultatu 4-0. Prva izmena se zavrsila rezultatom 9-0 a napad nikako nije mogao da profunkcionise pa su Vojvode potucene do nogu. 12 – 0.

Moramo pohvaliti naseg Zemunca iz Moldavije koji je bio toliko naivan da pristane da igra na poziciji kecera i time zapecatio svoju sudbinu u nasem klubu. Nesrecnik ne zna sta ga ceka.

Tako se zavrsilo jos jedno nase putovanje, ostaci palice su sa najvecim drzavnim i klupskim pocastima prevezeni nazad u Zemun gde ce pocivati u klubskim vitrinama i sluziti kao primer hrabrosti mladjim narastajima.Rodile su se neke nove ljubavi,pokvarile stare…Postoje i slike ali njih necemo objaviti. Zivot ide dalje kao i nas klub koji sledeceg vikenda ide na noge Splitu gde se ocekuje uzbudljiva utakmica i velika podrska nasih navijaca koji dolaze sa svih strana sveta na ovaj spektakl. NAPRED VOJVODE !!!!

Leave a Reply