Vesti

Vojvode u Varaždinu  

vojvode-varazdin

pise: A.Berec

Ekipa Vojvoda se uputila na megdan Vindiji sa punim kombijem iliti 9 izabranih igraca. Ovi ostali nisu mogli da idu,neki zbog opravdanih razloga a neki zbog ponosa(nisu ih zvali na treninge). Vremenska prognoza za taj vikend nije obecavala.Puno kise I samo puno kise I tako je I bilo. U subotu vecanjem oba trenera I sudija, odluceno je da se utakmica odlozi I da se u nedelju igra “double header” od po 5 izmena ukoliko vreme bude bilo isto. Igracima nije preostalo nista drugo nego da odu u svoje sobe I zapocnu cas upoznavanja sa “karlovackim”.

Utakmica 1

Posle jednocasovnog uklanjanja vode sa terena, utakmica je pocela ali kako je pocela tako se I znao pobednik jer je vec u prvoj izmeni Vindija povela sa 3:0 home run-om Streleca pa odmah zatim,u istoj izmeni I sa 5:0. Vojvode u toj utakmici uzimaju samo 1 poen I pored solidnog udaranja. Krajnji rezultat 8:1 za Vindiju.

Utakmica 2

Druga utakmica odlicno krece po tim Vojvoda koje odmah jako napadaju I uzimaju poen u prvoj izmeni. Odmah zatim,u drugoj izmeni, krece reli za Vojvode koji zaustavlja katastrofalni sudija pri rezultatu 3:1 za Vojvode. Opsta kradja! Udaren je sac fly u duboki desni field, Kojic sa trece baze lagano taguje I uzima poen ali sudija na kucnoj bazi je video to drugacije I izbacuje Kojica jer je,kako kaze sudija koga niko nista nije pitao a sam ne treba da donosi tu odluku, krenuo ka kucnoj bazi pre uhvacene lopte!!?? Mogu slobodno da kazem, a slozice se I igraci Vindije, da su Vojvode pokradene. Rezultat umesto 4:1 ostaje 3:1. Vojvode se solidno drze sve do greske outfield-era koji ispusta loptu na pune baze pri rezultatu 3:3 gde Vindija uzima 3 poena I lagano potapa brod Vojvoda. Konacan rezultat 8:3 za Vindiju.

Vojvode sledeceg vikenda igraju poslednje kolo inter lige I sastaju se u Beogradu sa Zagrebom. Ovom prilikom pozivamo sve verne navijace a I igrace da dodju I podrze svoj klub.

Leave a Reply